Thursday, 16 August 2012

Malaysia Traffic CCTV App v6.5

Hari Raya Aidilfitri dah dekat. Jadi kita dah updatekan app CCTV trafik ni untuk kegunaan semua rakyat Malaysia. Dun worry...free saje app ni. Taukey tol pun tak berani kasi tol free. hehe.

Gunakan code reader anda dan snap code di bawah (alaa...yg macam dalam iklan Blackberry kat tv tu. tapi ni utk Android ye.):-
QRCode

Opss...kalau takde code reader, boleh download di sini:-
Get it on Google Play

Dalam version 6.5 ni, ada lebih kurang 106 CCTV yang terdapat dalam app ni. Kalau parking kereta kat R&R Sungai Perak, anda boleh gunakan app ni untuk memantau kenderaan anda di kawasan parkir seperti gambar di bawah. Dah siap renovate rupanyer R&R Sungai Perak ni. Patut la camera clear jer.

Untuk makluman, kita tak maintain CCTV ni semua. Kita cuma tolong buatkan app saje. So kalau kualiti imej tu teruk ke atau server asyik down je.... sila marah kat dorang yer. Kita tolong buat app ni pun dah kira ok le. Free plak tuh. Isk iskkk...

Oklah. Berhati-hati di jalan raya dan Selamat Hari Raya.


1 comment:

Saran Kumar said...

Visit www.sarankumarnm.blogspot.com to download Tamil Applications for your Android Smartphones